lunes, 14 de abril de 2014

LUMACONI RECHEOS

    LUMACONI RELLENOS


    As veces as receitas de cociña poden ser froito da necesidade, pero tamén as hai que son froito da casualidade.


    Apetecíanme uns pementos do piquillo recheos así que preparei o recheo, pero ao abrir o bote dos pementos decateime de que non eran os apropiados:  confundira os botes e tiña un de pementos en tiras.  Desde logo non están os tempos como para tirar a comida e aproveitei uns lumaconi que tiña da receita anterior.
  • Lumaconi
  • 200 gr de queixo de untar
  • 1 lata de bonito
  • Un chisco de ourego
  • Pementos morróns para adornar

    Como xa tiña o recheo preparado cocín os lumaconi o tempo que indica no paquete (uns 15 minutos).  Preparar o recheo é algo moi sinxelo:  só temos que mesturar cun garfo o bonito e o queixo de untar ademais dun chisco de ourego.  

    Cando xa está cocida a pasta, retirámola, deixamos que arrefríe e enchémola axudándonos dunha culler de café (no meu caso) ou ben empregando unha manga pasteleira.  Púxenlles un anaco de pemento para adornar e demos conta deles.




    A veces las recetas de cocina pueden ser fruto de la necesidad, pero también pueden ser fruto de la casualidad.



    Me apetecían unos pimientos de piquillo rellenos así que preparé el relleno, pero al abrir el bote de los pimientos me di cuneta de que no eran los apropiados:  había confundido los botes y tenía uno de pimientos en tiras.  Desde luego no están los tiempos como para tirar la comida y aproveché unos lumaconi que tenía de la receta anterior.
  • Lumaconi
  • 200 gr de queso de untar
  • 1 lata de bonito
  • Una pizca de orégano
  • Pimientos morrones para adornar

    Como ya tenía el relleno preparado cocí los lumaconi el tiempo que indica en el paquete (unos 15 minutos).  Preparar el relleno es algo muy sencillo:  sólo tenemos que mezclar con un tenedor el bonito y el queso de untar además de una pizca de orégano.
    
    Cuando ya está cocida la pasta, la retiramos, dejamos que enfríe y la rellenamos ayudándonos de una cucharilla de café (en mi caso) o bien usando una manga pastelera.  Les puse un trozo de pimiento para adornar y no dejamos ni uno.
    

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